EVRENE FISILDANAN DİLEK (HELLO LOVE) by KAREN McQUESTİON | KİTAP + YAZAR TANITIM ve ÖN OKUMA

Herkese sıcak ve bunaltıcı yaz günlerinden merhabalar :)

Şu sıralar sıcaklar ve birçok nedenden dolayı kitap okuyamıyorum ne yazık ki :( Ve bu yüzden de iyi kitaplar ne yazık ki elimde sürünüyor. Ama umuyorum ki kısa zamanda kendime gelip eski tempoma döneceğim ve sizlerle yorumlarımı paylaşmaya devam edeceğim ;) O zamana kadar da böyle ara ara, görüp de dikkatimi çeken kitaplar hakkında sizlerle paylaşım yapmayı umuyorum ^^

Bugünki kitabımız yakında Aspendos Yayınevi  'ndan çıkacak olan bir kitap. Ve sizlerle önce kitabımızın ve yazarımızın tanıtımını, daha sonrasında ise kitabımızın ön okumasını paylaşacağım :D

Hazırsanız başlayalım:

Evrene Fısıldanan Dilek by Karen McQuestion
Orjinal Adı: Hello Love
Seri: -
Tür: Romantik, Chick-Lit, Hayvanlar
Çevirmen: Kemal Suha Önder
Yayınevi: Aspendos Yayınevi
Yayın Tarihi: Temmuz 2015
Satın Almak İçin: D&R | Okuoku | Kitapyurdu
Konusu:

Sevimli bir köpek...

Eşini yeni kaybetmiş Dan ve kızı Lindsay...

Ve Andrea’nın evrene fısıldadığı dileği sayesinde, rastlantılarla kesişen hayatların muhteşem öyküsü.

  Ne dilediğine dikkat et!

Andrea bir anda karar verdi ve aklına gelen her şeyi bir çırpıda yazıp bitirdi. Sonra yazdıklarını içinden okumaya başladı. Kibar, düşünceli ve şefkatli bir adam istiyorum. Gerçek bir adam, toy biri değil. Benden daha uzun boylu olmalı ve bilgisayar oyunları ya da bilardo, dart gibi oyunlara meraklı olmamalı. Benimle zaman geçirmekten hoşlanmalı, beni çekici bulmalı ve söylediklerimi gerçekten dinlemeli. Lütfen zeki biri olsun ama bana ukalalık taslayacak kadar da değil. Şöyle bir düşündükten sonra bir cümle daha ekledi. Ayrıca yaptığım esprileri anlayan biri olmalı.

Evrene bir mesajım var...

Herkes kağıtlarını almıştı. Martina anlatmaya başladı, “Yakın gelecekten beklentilerinizi düşünün. Daha iyi bir iş mi? Yeni bir ilişki mi? Yoksa bambaşka bir şey mi? Hayal gücünüzü kullanın. Bugün yapacağımız şey aslında sipariş vermek. Diyelim ki bir kitap okumak istediniz ve internetteki bir siteden sipariş ettiniz. Kitap elinize ulaştı. Peki ya sipariş vermeseydiniz, istemekle yetinseydiniz ne olurdu? Kitap elinize ulaşır mıydı? Elbette hayır. Çünkü sipariş vermediniz.

‘Bu güzel şeyler niye benim başıma gelmiyor?’
 
Sipariş vermeden sadece kelimeleri tekrarlayıp duruyorsunuz. Evrenin, sizin arzularınızdan, isteklerinizden ve dileklerinizden haberdar olması gerekiyor. Lüks isteklerden değil, mutlu ve tatmin olmuş bir insan olmanız için gerekli olduğunu düşündüğünüz şeylerden bahsediyorum.”

Yazar Tanıtım:
Karen McQuestion, her yaştan kitapların çok satan yazarıdır. Onun kitaplarının bazıları Evrene Fısıldanan Dilek,  Yüreğini Aç,  Aşka Merhaba,  Life on Hold,  The Long Way Home  ve Edwood Serisi  'dir. The Wall Street Journal, Entertainment Weekly ve the national NPR show, The Story with Dick Gordon yayıncılık hikayesi kapsamındadır. Yazarımız ayrıca ABC’nin World News Now ve America This Morning programlarına da çıkmıştır. Şu anda Hartland, Wisconsin'da kocası ve çocuklarıyla birlikte yaşamaktadır.


*****

Kitabımızı ve yazarımızı tanıdıktan sonra şimdi de sıra geldi kitabımızın ön okumasına, yey! *.* Herkese şimdiden keyifli okumalar :)


Eğer ön okumamızı okumakta sorun yaşıyorsunuz, buradan okuyabilirsiniz...

*****

Bir dahaki buluşmamıza kadar kendinize ve kitaplarınıza iyi bakın... :)

Yorum Gönder