21. GÜN by KASS MORGAN | KİTAP + YAZAR TANITIM ve ÖN OKUMA

Herkese merhabalar :)

Bugün sizlerle daha önce tur kapsamımızda incelediğimiz The 100 by Kass Morgan  kitabımızın devamı olan 21. Gün 'ü tanıtacağım ^^ Ama öncesinde The 100  kitabımızı tekrar bir hatırlayalım ;)




İlk kitabımıza göz attıysanız devam kitabımıza bakalım şimdi de:

21. Gün by Kass Morgan 
Seri: The Hundred #2
Tür: Genç-Yetişkin Bilimkurgu
Çevirmen:Arın Zengin
Yayınevi: Go Kitap!
Yayın Tarihi: Mart 2015

Konusu:


DÜNYA’DA YALNIZ OLDUKLARINI SANIYORLARDI, YANILMIŞLARDI 

Yüz grubunun Dünya’ya ayak basmasının üzerinden 21 gün geçmiştir. İçlerinden birinin uğradığı ölümcül saldırının ardından Dünya’da yalnız olmadıklarını anlayan grup üyeleri yaşadıkları şoku atlatamadan birer birer hastalanmaya başlarlar. Belirtiler radyasyon zehirlenmesini işaret etmektedir. Aynı gün ele geçirecekleri Dünyalı kızın onlara söyleyeceği çok şey vardır. Onların, Dünya’ya ayak basan ilk Koloniciler olmadığı gibi… 

WELLS, grubun güvenliğini sağlamak için canla başla çalışırken CLARKE diğer Kolonicileri bulmak için kamptan ayrılacak, BELLAMY ise ne pahasına olursa olsun kız kardeşini bulacaktır. Gemide kalan GLASS ise hayatının aşkı ile kendi hayatı arasında bir seçim yapmak zorundadır. 

New York Times çoksatarı THE 100  kitabının devamı olan 21. Gün ’de sırlar bir bir açığa çıkarken inançlar sınanıyor ve ilişkiler sınavdan geçiriliyor.

Yazar Tanıtım:
Brown Üniversite'sinde edebiyat ve tarih okuyan Kass Morgan, Oxford Üniversitesi'nde de 19. yüzyıl edebiyatı alanında yüksek lisans yaptı.

New York'un Brooklyn semtinde yaşayan Morgan, halen editör olarak çalışmaya devam ediyor. The 100, yazarın gençler için yazdığı ilk kitabıdır. 


*****

Kitabımızı ve yazarımızı tanıdıktan sonta şimdi de sıra geldi ön okumamıza :) Herkese keyifli okumalar...


Eğer ön okumamızı göremiyorsanız buraya tıklayarak... okuyabilirsiniz.

*****

Kendinize ve kitaplarınıza iyi bakın, iyi günler... ^^

Yorum Gönder