HİSSİZ by LEMARİZ MÜJDE ALBAYRAK | KİTAP ve YAZAR TANITIMI

Herkese merhabalar :)

 Bugün sizlerle Hissiz kitabımızın konusundan ve yazarından bahsedeceğim. Ve tanıtımızdan kısa zaman sonra da yorumumu sizlerle paylaşacağım :D

Ayrıca bundan sonra şansım açılır da darısı diğer bekleyen tonlarca kitabıma olur umarım. Neyse, daha fazla bekletmeden sizi güzel kitabımız ve yazarımızla başbaşa bırakıyorum:

  Hissiz by Lemariz Müjde Albayrak
Yayın Tarihi: Eylül 2014
Yayınevi: Postiga Yayınları

Konusu:

Aşkın en derinden, inkâr edildiği yerden ortaya çıkışı! Kendilerini ve birbirlerine duyduğu aşkı çığlık çığlığa ve sessizce inkâr etseler de, aşkları ortalığı yakıp kavuruyor!

Alexander, hissiz, acımasız, yakışıklı, güçlü ve zengin… Daha küçücük bir çocukken öğrendi bütün bu özelliklere sahip olabilmeyi. O hislerini acımasızca rafa kaldırmış, kendi sonuna doğru ilerliyordu. Ama bilmediği, her sonun bir başlangıca gebe olduğuydu. Heaven karşısına çıktığında bütün inançları ters yüz olurken, kendi sonu birdenbire başlangıcı olduğunda ne yapacağını elbette bilemezdi.

Heaven; masum, saf ve kırılgan bir papatya… Cennetten gelen bu sessiz melek, tüm korkularını kendine zırh yaparak kökleri ile tutunduğu topraklarında, Alexander'ın fırtınasına karşı direnirken, bir aşk ateşi yakmak için geldiğinde asla tek bir yananının olmayacağını bilemezdi.Var olmadığını zannettiği kalbi boğulurcasına çırpınırken soluksuz kalarak tekrarladı: "Hissetmiyorum, hissetmiyorum, hissetmiyorum…"

Yazar Tanıtım:
1980 Temmuz'nda İstanbul'da doğan Müjde Albayrak, İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde Uluslararası İlişkiler, eş zamanlı olarak Portsmouth Üniversitesi'nde Siyasal Bilimler ve sonrasında MBA yüksek lisans programı alarak eğitimini tamamlamıştır.

Evlidir, doğup büyüdüğü yer olan İstanbul'da yaşamaktadır ve "Büyüyünce ne olmak istiyorsunuz?" diye sorulduğunda ilk andan beri yazar olma hayalini, binlerce okuruyla paylaştığı online okuma sitelerinden sonra, şimdi ilk kitabıyla gerçekleştirmektedir.


Ayrıca bir de ön okumamız var ama bende değil. Daha önce turu yapılmıştı kitabımızın :) Tur dahilindeki ön okuma için buraya, eğer göremezseniz de buraya tıklayarak... ön okumamıza da ulaşabilirsiniz :) Keyifli okumalar...

Kitabımızın yorumu da hazır, birkaç ekleme sonrası onu da yayınlayacağım. Bir yere ayrılmayın sakın! ;)

Yorum Gönder