YIKILAN KRALLIKLAR (FALLING KINGDOMS) by MORGAN RHODES | KAPAK TANITIM (COVER REVEAL)


Herkese merhabalar! :)

Bugün size ikinci süprizimi gerçekleştirip yakında Konuşan Kitaplar ile Blog Turu olarak turunu yapacağımız ve DEX Kitap'tan çıkacak olan, hepimizin merakla beklediği "Yıkılan Krallıklar" kitabının kapak tanıtımını ve konusunu paylaşacağım.  Açıkçası ben kapağa bayıldım, aşık oldum <3 Ve konusu sağolsun daha da meraklandım ;) Eminim siz de benim gibi düşüneceksiniz :)

Öyleyse kapağımıza ve konumuza bakalım:

Falling Kingdoms by Morgan Rhodes
Seri: Falling Kingdoms #1
Tür: Genç-Yetişkin Fantastik

Konusu:

Prenses: Lüks bir dünyada şımartılarak büyütülmüş Cleo, uzun zaman önce yeryüzünden silinip gittiği düşünülen büyünün peşinde, zorlu ve tehlikeli bir yolculuğa çıkmak zorunda.

Asi: Haksızlıklar yüzünden öfkeden deliye dönen Jonas, ülkesinin sefalet içinde kalmasına neden olan baskıya karşı ayaklanıyor ve hiç tahmin etmediği bir görev üstleniyor.

Büyücü: Kraliyet ailesinin bir ferdi olan Lucia, geçmişi hakkındaki gerçeği ve sahip olacağı kehanet edilen doğaüstü gücünü keşfediyor.

Veliaht: Şiddetle büyüyen ve fetih için eğitilen, kralın ilk çocuğu Magnus, yüreğin kılıçtan daha keskin olabileceğini anlıyor.

Mitika’nın üç krallığında da büyü uzun zaman önce unutulmuştu. Şimdi, barışın hüküm sürdüğü yılların ardından, ölümcül bir huzursuzluk içten içe, bir hastalık gibi yayılıyor. Her bir krallığın lideri güç için savaş baltasını çıkardı, artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Krallıklar yıkılacak. Peki ama her şey yıkıldıktan sonra kim zaferle ayakta kalacak?

Yazar Tanıtım:

Morgan Rhodes Ontario, Canada'da yaşamaktadır. Çocukken, hep bir prenses olmak istemiştir -Her iki krallığı ve presnsesi atesten kurtarmak için keskin kılıcını kaldırmyı bilen türden- nefes alan ejderhalar ve karanlık büyücüler. Bunun yerine, o bir yazar oldu, bu daha iyi gibidir ve daha az tehlikeli. Yazmakla birlikte Morgan fotoğraf, seyehat ve reality TV'den hoşlanır, ve kitapların bütün türü için henüz oldukça seçici bir obur okuyucudur. Başka bir takma adı altında, birçok paranormal romanların uluslararası çok satan yazarıdır. Yıkılan Krallıklar onun ilk high fantasy'sidir.


Ayrıca çok daha önceden Tuğçenin Kitaplığı ile ortaklaşa yaptığımız kitabımızın alıntılar ve kitap videosu çalışması için buraya tıklayınız...

Keyifli okumalar...
Bizi izlemeye devam edin!
Linksiz kullanmayınız :)

Yorum Gönder