NANCY PICKARD – BAKİRE KİTAP ÇEKİLİŞİNİ KAÇIRMAYIN… SON KATILIM 16 ARALIK!


Nancy Pickard'ın Ephesus Yayınlarından çıkan kitabı Bakire Sizin İçin; inceleniyor, yorumlanıyor ve hediye ediliyor. 5 şanslı okuyucumuz blog turu sonunda bu kitabın sahibi olacak. Konuşan Kitaplar ile blog turu etkinlikleri çerçevesinde bu kitabı kazanmak için yapmanız gereken çok basit; çekilişi yürüten blog'umuza (http://asabibakire.blogspot.com) yorum bırakarak yada aşağıdaki rafflecopter‘i email adresiniz yada facebook hesabınız ile kullanarak çekilişe katılabilirsiniz.




Rafflecopterle çekilişe katılmayanlar için çekiliş kuralları(her bir kural için ekstra bir çekiliş hakkınız olacaktır);

  • Konuşan Kitaplar ile Blog Turları Facebook sayfasını  beğenin (blogumuzda bir Facebook Like Box bulunmakta) ve beğeni yaptığınız adınızı bize iletin
  • Bu çekilişi Tweetleyin ve tweetlediğiniz URL yi bize iletin
  • Çekilişin yürütüldüğü blog’a kitap hakkında yada istediğinize dair yorum bırakın (Bakire kitap çekilişimiz http://asabibakire.blogspot.com adresinde yürütülmektedir, yorumu o siteye bırakmalısınız)
  • Çekilişin yürütüldüğü blog’u takip edin. (Bakire kitap çekilişimiz http://asabibakire.blogspot.com adresinde yürütülmektedir)
  • Blog turu diğer  katılımcılarının facebook sayfalarını beğenin ve beğeni yaptığınız adınızı ve beğendiğiniz blogları bize iletin. (bu kural için beğeni yaptığınız blog sayısı kadar ek çekiliş hakkınız olacaktır)


Ve Unutmayın! Bu kitaba dair diğer etkinlikleri www.konusankitaplarileblogturu.wordpress.com adresinden ve katılımcı bloglardan takip edebilirsiniz. 


a Rafflecopter giveaway

Yorum Gönder